Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Lletraferint

vídeos sobre la llengua catalana!

  • 55
    Mecenas

Presentación

T'estimes la llengua catalana? Vols que tingui una presència important en el món virtual? Sempre has tingut interès per l'idioma que parles? Creus que la nostra llengua és més necessària que mai? Penses que la literatura juga un paper fonamental en l'estímul del pensament crític? Ara pots contribuir que tot això sigui una realitat palpable!
Fes-te el meu MECENES!

Em dic Roc, soc estudiant de filologia catalana a la URV i vaig decidir inventar el concepte de Lletraferint, que prové de l'adjectiu "lletraferit", el qual significa "amant de conrear les lletres".
Aquest nom ha estat la façana del meu projecte que, des de fa més de dos anys, ha divulgat la llengua catalana i la seva literatura mitjançant diferents plataformes i xarxes socials, tot arribant a més de 250.000 persones entre els vídeos de Youtube i les publicacions d'Instragram.
En conseqüència, he volgut estendre i millorar la meva aventura filològica gràcies a aquesta pàgina de mecenatge, que permetrà que, qui vulgui i pugui, em doni un petit suport econòmic perquè aquest projecte avanci tant tècnicament com qualitativament. 

Publicaciones

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.