Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Lletraferint

vídeos sobre la llengua catalana!

  • 44
    Subscribers
-Gràcies a la vostra ajuda podré millorar la qualitat dels meus vídeos: seria important poder pagar campanyes de publicitat, millorar el material de gravació i disposar més sovint de temps lliure per fer contingut nou. Tot això milloraria de manera substancial el rendiment del meu canal.
-Idear, gravar, corregir, editar i difondre són cinc passos que en total comporten més de 6 hores de feina per vídeo. Amb el vostre suport, podré disposar més sovint d'aquest temps.
-Si aquest MECENATGE rep un suport substancial, podré augmentar la quantitat de vídeos i la freqüència de publicació.
-Finalment, cal destacar que, sens dubte, podré fer molts projectes especials, per als meus mecenes: vídeos exclusius, escrits únics, classes particulars i privilegis ben diversos relacionats amb el meu contingut. 
Corrector prefabrià
Vols contribuir que la llengua catalana pervisqui, però encara no coneixes Pompeu Fabra. Moltes gràcies per donar suport a la cultura catalana! Podràs llegir els meus articles sobre llengua i literatura; a més, tindràs accés a escrits meus de creació inèdits.  
1.50 € monthly
Renaixentista!
Has fet renàixer la literatura catalana i la llengua. Malgrat tot, encara resta molta feina per fer. 
Podràs veure els vídeos especials per a MECENES i proposar-me temes per a tractar! 
2.00 € monthly
Jaume I, el catalanitzador.
T'agrada escampar la llengua catalana a garrotades. 
Podràs veure els vídeos especials per a MECENES, triar el contingut d'una enquesta de Lletraferint i proposar temes per al proper vídeo! A més, apareixerà el teu nom, si vols, al final dels vídeos. 
4.00 € monthly
Pompeu Fabra!
No abandones mai la tasca ni l'esperança de mantenir la llengua catalana en la posició que es mereix. 
Tindràs totes les altres compensacions i també podràs formar part d'un grup de Whatsapp exclusiu per tractar temes relacionats amb la llengua i la literatura amb mi. 
8.00 € monthly
Ramon Llull!
Has fet que el català sigui una llengua capaç d'expressar-ho tot i et recordaran al cap de 1000 anys. 
Tindràs totes les altres compensacions, però, a més, podràs venir a Tivissa per gaudir d'una fantàstica ruta literària anual  feta per mi. Si no pots venir a Tivissa, et puc ofertar alguna alternativa (altres rutes literàries: Barcelona, Reus, Tarragona).

Recomanada: ruta Josep Callau i Nogués (a Tivissa i creada per mi).15.00 € monthly
Mecenes major!
Gràcies a tu els creadors de contingut som capaços de viure i de millorar la nostra feina.
Tindràs totes les altres compensacions. A més, podràs gaudir d'una classe-conversa particular de literatura o de llengua per internet amb mi cada mes. 
30.00 € monthly
Set your donation
You can make a single or monthly donation. Please be advised that this donation is not associated to any benefit and does not grant access to posts that require a subscription.
one-time or monthly