Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Lletraferint

vídeos sobre la llengua catalana!

  • 55
    Mecenes
-Gràcies a la vostra ajuda podré millorar la qualitat dels meus vídeos: seria important poder pagar campanyes de publicitat, millorar el material de gravació i disposar més sovint de temps lliure per fer contingut nou. Tot això milloraria de manera substancial el rendiment del meu canal.
-Idear, gravar, corregir, editar i difondre són cinc passos que en total comporten més de 6 hores de feina per vídeo. Amb el vostre suport, podré disposar més sovint d'aquest temps.
-Si aquest MECENATGE rep un suport substancial, podré augmentar la quantitat de vídeos i la freqüència de publicació.
-Finalment, cal destacar que, sens dubte, podré fer molts projectes especials, per als meus mecenes: vídeos exclusius, escrits únics, classes particulars i privilegis ben diversos relacionats amb el meu contingut. 
Corrector prefabrià
Vols contribuir que la llengua catalana pervisqui, però encara no coneixes Pompeu Fabra. Moltes gràcies per donar suport a la cultura catalana! Podràs llegir els meus articles sobre llengua i literatura; a més, tindràs accés a escrits meus de creació inèdits.  
1,50 € mensuals
Renaixentista!
Has fet renàixer la literatura catalana i la llengua. Malgrat tot, encara resta molta feina per fer. 
Podràs veure els vídeos especials per a MECENES i proposar-me temes per a tractar! 
2,00 € mensuals
Jaume I, el catalanitzador.
T'agrada escampar la llengua catalana a garrotades. 
Podràs veure els vídeos especials per a MECENES, triar el contingut d'una enquesta de Lletraferint i proposar temes per al proper vídeo! A més, apareixerà el teu nom, si vols, al final dels vídeos. 
4,00 € mensuals
Pompeu Fabra!
No abandones mai la tasca ni l'esperança de mantenir la llengua catalana en la posició que es mereix. 
Tindràs totes les altres compensacions i també podràs formar part d'un grup de Whatsapp exclusiu per tractar temes relacionats amb la llengua i la literatura amb mi. 
8,00 € mensuals
Ramon Llull!
Has fet que el català sigui una llengua capaç d'expressar-ho tot i et recordaran al cap de 1000 anys. 
Tindràs totes les altres compensacions, però, a més, podràs venir a Tivissa per gaudir d'una fantàstica ruta literària anual  feta per mi. Si no pots venir a Tivissa, et puc ofertar alguna alternativa (altres rutes literàries: Barcelona, Reus, Tarragona).

Recomanada: ruta Josep Callau i Nogués (a Tivissa i creada per mi).15,00 € mensuals
Mecenes major!
Gràcies a tu els creadors de contingut som capaços de viure i de millorar la nostra feina.
Tindràs totes les altres compensacions. A més, podràs gaudir d'una classe-conversa particular de literatura o de llengua per internet amb mi cada mes. 
30,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual